Kešu oříšky mají sladkou chuť a jsou křupavé. Oříšky kešu jsou nabity energií, minerály, antioxidanty a vitamíny. Kešu patří k populárním přísadám pro sladké i slané jídla a to na celém světě.
Mandle jsou vynikající jako svačinka bez jakýchkoliv úprav, také se doporučují pro pečení či pražení. Mandle můžeme použít i do müsli, snídaňových směsí či jako ozdobu do dezertů.
Para ořechy jsou amazonské plody, které se řadí k superpotravinám. Para ořechy mají spoustu proteinů, vitamínů, antioxidantů a minerálů. Mají vysoký obsah selenu a vitaminu B-komplexu.
Himalájská sůl je narůžovělá směs, která byla podrcena z kamene soli. Himalájská sůl má ve svém složení spoustu minerálních látek. Jedná se o přírodní sůl, bohatou na draslík, sodík, železo, mangan, hořčík a v poslední řadě zinek.