Mandle jsou vynikající jako svačinka bez jakýchkoliv úprav, také se doporučují pro pečení či pražení. Mandle můžeme použít i do müsli, snídaňových směsí či jako ozdobu do dezertů.
Himalájská sůl je narůžovělá směs, která byla podrcena z kamene soli. Himalájská sůl má ve svém složení spoustu minerálních látek. Jedná se o přírodní sůl, bohatou na draslík, sodík, železo, mangan, hořčík a v poslední řadě zinek.
Švestky obsahují vitamín A, B1, B2, P a minerály, jako je například vápník, hořčík, draslík, fosfor a železo. Švestky na naše tělo působí velmi pozitivně. Podporují mozkové funkce, posilují cévní stěny a trávení
Fíky jsou exotické ovoce, které se podávají čerstvé i sušené. Fík může být červený, fialový i černý. Fíky jsou alternativou pro nezdravé sladké věci. Díky pektinu, který se v sušených fících vyskytuje pomáhá snížit hladinu cholesterolu.