Skočec obecný

Ze semen skočce obecného (Ricinus communis) se získává opomíjenný rostlinný Ricinový olej, které se používá pro péči o tělo, pokožku vlasy i nehty. Ricinový olej je přímo pokladem pro ženy podporuje hojení strijí, jizev a urychluje jejich hojení (stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu), také regeneruje, hydratuje, vyživuje pokožku a také podporuje výživu, růst vlasů, nehtů a řas. Jeho účinky také oceníte při bolesti kloubů (příkládáme teplé obklady s ricinovým olejem).

Zobrazit více Zabalit
Nejprodávanější
Ricinový olej 100ml
-30 %
Skladem 3 ks
Ricinový olej je bezbrva nebo světle žlutá kapalina a se získává lisováním za studena ze semen skočce obecného (Ricinus communis).
Běžná cena 169 Kč119 Kč
Ricinový kosmetický olej 50ml
-17 %
Skladem > 5 ks
Ricínový olej je vynikající pro výživu a hydrataci pokožky. Je vhodný i pro mimické vrásky a podporu tvorby elastinu.
Běžná cena 150 Kč125 Kč
Řadit dle:2 produkty
Ricinový olej 100ml
-30 %
Skladem 3 ks
Ricinový olej je bezbrva nebo světle žlutá kapalina a se získává lisováním za studena ze semen skočce obecného (Ricinus communis).
Běžná cena 169 Kč119 Kč
Ricinový kosmetický olej 50ml
-17 %
Skladem > 5 ks
Ricínový olej je vynikající pro výživu a hydrataci pokožky. Je vhodný i pro mimické vrásky a podporu tvorby elastinu.
Běžná cena 150 Kč125 Kč