Ricinový olej

Zobrazit více Zabalit
Nejprodávanější
Ricinový olej 100ml
-30 %
Skladem > 5 ks > 5 ks
Ricinový olej je bezbarva nebo světle žlutá kapalina a získává se lisováním za studena ze semen skočce obecného (Ricinus communis).
Běžná cena 169 Kč119 Kč
Ricinový kosmetický olej 50ml
-17 %
Vyprodáno
Ricinový olej se získává ze semen skočce obecného, obecně nazývaného jako ricin nebo ricinovník.Je vhodný pro kosmetické účely, na hydrataci pokožky, vrásky a na výživu vlasů.
Běžná cena 150 Kč125 Kč
Tento produkt nelze zakoupit
Řadit dle:2 produkty
Ricinový kosmetický olej 50ml
-17 %
Vyprodáno
Ricinový olej se získává ze semen skočce obecného, obecně nazývaného jako ricin nebo ricinovník.Je vhodný pro kosmetické účely, na hydrataci pokožky, vrásky a na výživu vlasů.
Běžná cena 150 Kč125 Kč
Tento produkt nelze zakoupit
Ricinový olej 100ml
-30 %
Skladem > 5 ks > 5 ks
Ricinový olej je bezbarva nebo světle žlutá kapalina a získává se lisováním za studena ze semen skočce obecného (Ricinus communis).
Běžná cena 169 Kč119 Kč
Tento obsah můžete editovat v agendě "Uživatelský obsah" v kategorii Master pod názvem Banner na pravé straně.