Každý z nás rád podpoří vitalitu a růst svých vlasů. Ať už se jedná o podporu růstu, doplnění vitamínů nebo vytvoření lesku a objem vlasů. Mám pro Vás pár pomocníků, kteří by Vám při této práci mohli být nápomocní a mimo jiné Vám udělají i radost :)
HARERA pistácie pražené solené (tzv. zelené mandle) jsou malé zelené oříšky ve skořápce, plody stromu pistácie. Čím jsou oříšky zelenější, tím jsou kvalitnější.
Collaloc je kvalitní, účinný a čistý mořský kolagen. Je bioaktivní – to znamená, že se skvěle vstřebává. Díky jeho vlastnostem s ním Vaše tělo zachází skoro stejně, jako by si ho vyrobilo samo a použije jej přesně tam, kde je třeba.
Datle jsou plody datlovníku. Datle jsou tmavé plody, hnědé barvy s oválným tvarem. Mají v sobě minimum vody a obsahují až 70 % sacharidů. Jsou bohaté na železo, vitamin B, draslík a chlór.
Meruňky se suší na sluníčku, i proto v nich zůstává spoustu výživných látek a vitamínů. Meruňky jsou měkké, dobře se jí a nejsou gumové. Obsahují draslík, měď, mangan, železo, fosfor a zinek.
Datle jsou plody datlovníku. Datle jsou tmavé plody, hnědé barvy s oválným tvarem. Mají v sobě minimum vody a obsahují až 70 % sacharidů. Jsou bohaté na železo, vitamin B, draslík a chlór.
Červená rýže se řadí mezi speciální celozrnné druhy. Červená rýže neobsahuje lepek, je lehce stravitelná a nezpůsobuje plynatost. Obsahuje vitamíny skupny B a E a minerální látky. Když červenou rýži vaříme, rozplyne se po kuchyni příjemné oříškové aroma.
Syrovátka (mléčné sérum) vzniká jako vedlejší produkt při výrobě tvarohu nebo sýra. Pro naše tělo má blahodárné účinky a působí doslova na širokospektré bázi
Chia semínka a len patří mezi nejbohatší rostlinné zdroje nenasycených mastných kyselin omega 3. Chia a len mají řadu podobných vlastností, ale v některých se výrazně liší a proto jejich směs (10 % chia, 90 % len) je unikátní kombinací jejich vlastností.
Arašídové máslo je bohatý zdroj bílkovin, zdravých tuků, vitamínů E, B1 a B3, minerálů, sacharidů a neodolatelná chuť kombinace pražených buráků a mléčné čokolády.
Arašídové máslo je bohatý zdroj bílkovin, zdravých tuků, vitamínů E, B1 a B3, minerálů, sacharidů a neodolatelná chuť kombinace pražených buráků a bílé čokolády.
Arašídové máslo je bohatý zdroj bílkovin, zdravých tuků, vitamínů E, B1 a B3, minerálů, sacharidů a neodolatelná chuť kombinace pražených buráků a hořké čokolády.
Kokosový olej je skvělým pomocníkem při mnoha příležitostech. V kuchyni na něm můžeme udělat vynikající thajské jídlo či domácí buchty, v koupelně jej můžeme využít jako odličovač očí, jelikož díky svému složení nedrážní citlivé oči.
Rýžový olej je velmi kvalitní rostlinný produkt, který obsahuje mnoho vitamínu a mastných kyselin. Obsahuje vitamíny A, PP, B, E a také mastné kyseliny. Rýžový olej se může využívat jak pro studenou tak teplou kuchyni. V kosmetice je vynikající pro zábaly na vlasy i pro regeneraci pokožky.