Neemový olej

Neemový (Nimbový) olej se získává lisováním za studena ze semen nimby (Nimba, Azadirachta indica, Zederach indický). Neemový olej se používá na kosmetické účely, má však specifickou výraznou až nepříjemnou vůni (smrdí), proto je nutné jej kombinovat s jinými rostlinnými oleji (šípkový, arganový, kokosový, atd.) a při dat pár kapek esenciálního oleje dle vkusu. Jeho účinek však za to stojí.

Zobrazit více Zabalit
Nejprodávanější
Neemový olej 100ml
Skladem > 5 ks
Neemový (Nimbový) olej se získává ze semen metodou extrakce za studena a je určen pouze pro vnější použití. Neem (Nimba, Azadirachta indica, Zederach indický) je stálezelený tropický strom (Azadirachta indica), který roste v tropickém prostředí.
159 Kč
Řadit dle:1 produkt
Neemový olej 100ml
Skladem > 5 ks
Neemový (Nimbový) olej se získává ze semen metodou extrakce za studena a je určen pouze pro vnější použití. Neem (Nimba, Azadirachta indica, Zederach indický) je stálezelený tropický strom (Azadirachta indica), který roste v tropickém prostředí.
159 Kč