Mořský hydrolyzovaný kolagen je extrahovaný z mořských ryb, zbaven rybího zápachu, má nejlepší vstřebatelnost a využitelnost ze všech známých kolagenů.
Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.
Organický jablečno-medový ocet obsahuje vitaminy C, E, B6, pektin, beta-karoten, minerály a antioxidanty, které pomáhají regulovat hladinu cholesterolu, napomáhají snižovat hladinu cukru v krvi a minimalizovat riziko srdečního záchvatu, zatímco urychlují rozklad tuků a detoxikují tělo.
Mořský hydrolyzovaný kolagen je extrahovaný z mořských ryb, zbaven rybího zápachu, má nejlepší vstřebatelnost a využitelnost ze všech známých kolagenů.
Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5.
Organický jablečno-medový ocet obsahuje vitaminy C, E, B6, pektin, beta-karoten, minerály a antioxidanty, které pomáhají regulovat hladinu cholesterolu, napomáhají snižovat hladinu cukru v krvi a minimalizovat riziko srdečního záchvatu, zatímco urychlují rozklad tuků a detoxikují tělo.
Bio ocet je vyrobený z medu podle starodávného receptu.Přidáním vody a kvasinek se med převádí na medové víno a metodou fermentace kyseliny octové, při přísné kontrole teploty a množství vzduchu, se získává tento exkluzivní výrobek - organický včelí medový ocet.
Lískooříškový čekankový krém je směs dvou čistých složek – jemné 100% lískooříškové pasty a čekankového extraktu. Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez přídavku cukrů, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou, pro vegetariány i vegany.
BIO balsamico ocet z včelího medu. Vyroben fermentací alkoholu z včelího medu a kyseliny octové s následným přidáním 25% organického včelího medu. Balsamico medový ocet si zachovává jemnou vůni a prospěšné látky z rostlin a bylin.