Zázvor v kakau je pomazánka BEZ přidaného tuku a cukru, Jedinečná delikatesa s čistým mletým BIO kakaem a jemně strouhaným BIO zázvorem. Vypadá jako čokoláda, chutná jako čokoláda, voní jako čokoláda, budete ji potajnu mlsat stejně jako čokoládu
Zázvorová šťáva a sirup jsou vynikají. Neobsahují přidaný cukru, konzervanty aditiva a ani lepek. Zázvorová šťáva a sirup jsou vynikající pro zahřátí a posílení organismu. Jsou skvělé v zimě pro domácí čaje, ale také v létě pro osvěžení limonád.
Džem Chia jahoda je pouze šetrně pasterován pro zachování přirozených chutí ovoce a maximálního obsahu vitamínů a prospěšných látek obsažených v chia semínku.
Zázvor v kakau je pomazánka BEZ přidaného tuku a cukru, Jedinečná delikatesa s čistým mletým BIO kakaem a jemně strouhaným BIO zázvorem. Vypadá jako čokoláda, chutná jako čokoláda, voní jako čokoláda, budete ji potajnu mlsat stejně jako čokoládu
Zázvorová šťáva a sirup jsou vynikají. Neobsahují přidaný cukru, konzervanty aditiva a ani lepek. Zázvorová šťáva a sirup jsou vynikající pro zahřátí a posílení organismu. Jsou skvělé v zimě pro domácí čaje, ale také v létě pro osvěžení limonád.
Džem Chia jahoda je pouze šetrně pasterován pro zachování přirozených chutí ovoce a maximálního obsahu vitamínů a prospěšných látek obsažených v chia semínku.
Výrobek je pouze šetrně pasterován pro zachování přirozených chutí ovoce a maximálního obsahu vitamínů a prospěšných látek obsažených v chia semínku. Slazeno pouze hroznovým koncentrátem.
Džem Chia borůvka BIO je jedinečná ovocná lahůdka s chia semínkem. Výrobek je pouze šetrně pasterován pro zachování přirozených chutí ovoce a maximálního obsahu vitamínů a prospěšných látek obsažených v chia semínku.
Rakytníkový sirup BIO bez přidaného cukru a konzervantů. lepku, neobsahuje žádné aditivum. Na výrobu jedné skleničky bylo použito více než 3/4 kg BIO ovoce.
BIO Konopný sirup Dr. Hlaváč pomáhá působit proti vyčerpání, podporuje obranyschopnost organismu. Má sladkou chuť, která je způsobená přidáním zahuštěné šťávy z hroznů.
Za rozšíření rybízu po Evropě můžeme být vděční německým mnichům, kteří jej začali pěstovat ve svých zahrádkách jako léčivou rostlinu již počátkem středověku.