Organický jablečno-medový ocet obsahuje vitaminy C, E, B6, pektin, beta-karoten, minerály a antioxidanty, které pomáhají regulovat hladinu cholesterolu, napomáhají snižovat hladinu cukru v krvi a minimalizovat riziko srdečního záchvatu, zatímco urychlují rozklad tuků a detoxikují tělo.
Tradiční asijské dochucovadlo ve své nejkvalitnější podobě. Tamari je výraznější, tmavší a hustší než Shoyu sojová omáčka a vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.
BIO RAW irský mech v práku je mořskou řasou (Chondrus crispus), která vyrostla v čistém prostředí kanadského pobřeží. Irský mech je bohatým zdrojem jódu, který přispívá k normální činnosti, k normální nervové činnosti a k přirozenému energetickému metabolismu.
Organický jablečno-medový ocet obsahuje vitaminy C, E, B6, pektin, beta-karoten, minerály a antioxidanty, které pomáhají regulovat hladinu cholesterolu, napomáhají snižovat hladinu cukru v krvi a minimalizovat riziko srdečního záchvatu, zatímco urychlují rozklad tuků a detoxikují tělo.
Tradiční asijské dochucovadlo ve své nejkvalitnější podobě. Tamari je výraznější, tmavší a hustší než Shoyu sojová omáčka a vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.
BIO RAW irský mech v práku je mořskou řasou (Chondrus crispus), která vyrostla v čistém prostředí kanadského pobřeží. Irský mech je bohatým zdrojem jódu, který přispívá k normální činnosti, k normální nervové činnosti a k přirozenému energetickému metabolismu.
BIO balsamico ocet z včelího medu. Vyroben fermentací alkoholu z včelího medu a kyseliny octové s následným přidáním 25% organického včelího medu. Balsamico medový ocet si zachovává jemnou vůni a prospěšné látky z rostlin a bylin.
Sojová omáčka je jedním z poznávacích znaků asijské kuchyně, kde se jako dochucovadlo používá více než 2500 let. Vyrábí se ze sójových bobů, fermentovaných pomocí plísní rodu Aspergillus a má typicky tmavou barvu.
Bio ocet je vyrobený z medu podle starodávného receptu.Přidáním vody a kvasinek se med převádí na medové víno a metodou fermentace kyseliny octové, při přísné kontrole teploty a množství vzduchu, se získává tento exkluzivní výrobek - organický včelí medový ocet.