Vitamín C, známý také jako kyselina L-askorbová, je antioxidant a pomáhá chránit buňky před oxidačním stresem. Přispívá k normální tvorbě kolagenu, funkci imunitního systému a normální činnosti nervové soustavy.
Jde o naprosto jiný produkt, než jsou běžné kvasnice, protože s neaktivním droždím vám těsto nikdy nevykyne. Za to mají lahůdkové kvasnice mnoho jiných předností - a ano, opravdu skvěle chutnají! Jsou totiž lehce nasládlé a slouží k dochucování nejen v kuchyni veganů a vegetariánů.
Vitamín C, známý také jako kyselina L-askorbová, je antioxidant a pomáhá chránit buňky před oxidačním stresem. Přispívá k normální tvorbě kolagenu, funkci imunitního systému a normální činnosti nervové soustavy.
Jde o naprosto jiný produkt, než jsou běžné kvasnice, protože s neaktivním droždím vám těsto nikdy nevykyne. Za to mají lahůdkové kvasnice mnoho jiných předností - a ano, opravdu skvěle chutnají! Jsou totiž lehce nasládlé a slouží k dochucování nejen v kuchyni veganů a vegetariánů.
Chia semínka jsou zdrojem omega-3 mastných kyselin, vápníku, protioxidantů, zinku, hořčíku i železa. Chia semínka jsou malé černé semínka, které dokáží svůj objem až několikrát zvětšít a tím pádem i více zasytit naše tělo.
Syrovátka (mléčné sérum) vzniká jako vedlejší produkt při výrobě tvarohu nebo sýra. Pro naše tělo má blahodárné účinky a působí doslova na širokospektré bázi
Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) byl důležitou bylinou již v antickém Řecku. Dnes ho znají především kulturisti, sportovci a nadšenci do fitness. Kotvičník zemní však zaslouží pozornost každého, kdo se snaží o zlepšení obranyschopnosti organismu